Forside
Forside
Hvad er den almene opfattelse af " Ny alliance"? Nu Liberal Aliance

Partiet blev stifteter mandag den 7. maj 2007 af to radikale og et konservativt folketingsmedlem, og er blevet tildelt bogstavet partibokstavet Y. Spændende, idet det sidste parti med dette bogstav ikke var vedblivende "levedygtigt".

"Det blev den 25. juni 2007 blevet meddelt at partiet har afleveret 21516 underskrifter til indenrigsministeriet, hvilket er nok til at blive opstillingsberettiget som valgbart parti. Partiet må af udenforstående opfattes som opstået, på baggrund af den yderst stædige og ikke særlig visionær partileder i ”Det Radikale Venstre”, der tilsyneladende ikke vil sit eget parti, det bedste. Der er dog efterfølgende "kommet nye boller på den suppe" idet limen på partilederens taburet løsnede sig. Men det er en helt anden historie. Det kan være svært, at se hvad "ny alliance" vil, udover at vise sin utilfredshed med den af regeringen førte politik, idet man bl.a. mener at ”Dansk Folkeparti” har al for stor indflydelse, hvilket vel heller ikke er skudt helt ved siden af.

Vi i redaktionen ønsker held og lykke. (Vi holder øje med jer)

Den 17. februar 2008, kan vi konstatere at partiet nu har haft sin ”ilddåb”. Samtidig må man konstaterer at at ”NyAliance” ikke bestod prøven. Deres leder rystede på hånden i et afgørende øjeblik, og så skred fundamentet. Partiet er p.t. ved at falde, mere eller mindre fra hinanden. Et enkelt af de folketingsmedlemmer der har meldt sig ud. Har som det til tider hænder, meldt sig ind i et andet parti. Noget som anses for bedrag mod vælgerne. Igen noget der er medvirkende til at skabe ”Politikkerlede”

Ved valget 13. november 2007 blev partiet stemt ind i folketinget med 5 mandater. Det bliver nu spændende, at se hvad de virkelig vil men det ser foreløbig ud til at de ikke selv ved det.

Her tager vi nu en lang dyb undånding, men redaktionen spår, at bogstavet Y snart bliver ledigt igen.

I skrivende stund, november 2010, består partiet "Liberal Alliance" stadigt. Det er lykkedes partilederen, som en anden gøgeunge, at puffe de andre medstiftere af partiet ud af "reden". Da den siddende regering samtidig producere den ene "møgsag" efter den anden, så partimedlemmerne flygter til højre og venstre, er dette vand på "Liberal Alliances" mølle. De har aldrig haft bedre meningsmålinger.
Vi i redaktionen mener dog stadig at dette mere skyldes andres fjumren end egen formåen.

Nu er siden ikke længere. Vil du tibage til toppen tryk